APA:
کپیساترابی، مریم، صالحی، فخرالدین، و رسولی، مجید. (1400). اثر پوشش های خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برش های زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(112 )، 21-30. SID. https://sid.ir/paper/367716/fa
Vancouver:
کپیساترابی مریم، صالحی فخرالدین، رسولی مجید. اثر پوشش های خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برش های زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(112 ):21-30. Available from: https://sid.ir/paper/367716/fa
IEEE:
کپیمریم ساترابی، فخرالدین صالحی، و مجید رسولی، “اثر پوشش های خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برش های زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 112 ، pp. 21–30، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367716/fa