APA:
کپیساترابی، مریم، صالحی، فخرالدین، و رسولی، مجید. (1400). بررسی اثر پوشش دهی با صمغ های گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برش های زردآلو در سامانه فروسرخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 295-303. SID. https://sid.ir/paper/367784/fa
Vancouver:
کپیساترابی مریم، صالحی فخرالدین، رسولی مجید. بررسی اثر پوشش دهی با صمغ های گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برش های زردآلو در سامانه فروسرخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):295-303. Available from: https://sid.ir/paper/367784/fa
IEEE:
کپیمریم ساترابی، فخرالدین صالحی، و مجید رسولی، “بررسی اثر پوشش دهی با صمغ های گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برش های زردآلو در سامانه فروسرخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 295–303، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367784/fa