مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

421
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر خواص فیزیولوژیکی گلابی بر مقدار ضریب دی الکتریک میوه

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 81

چکیده

 امروزه خواص دی الکتریک محصولات غذایی و بیولوژیکی به پارامتری ارزشمند در مهندسی مواد غذایی و فناوری تبدیل شده است که محدوده طیفی فوق العاده ای از 6-10 تا 1012 هرتز را پوشش می دهد. در این تحقیق ابتدا تعداد 27 گلابی کاملاً سالم به وسیله آزمون غیرمخرب سی تی اسکن انتخاب و سپس تحت بارگذاری شبه استاتیکی و دینامیکی قرار گرفتند و انبارداری 10 روزه به منظور بررسی میزان خواص فیزیولوژیکی و ارتباط آن با تغییرات ضریب دی الکتریک انتخاب شد. در پایان دوره انبارداری مقدار ضریب دی الکتریک میوه ها و پس از آن مقدار خواص فیزیولوژیکی آن ها اندازه گیری شد. اندازه گیری ها در فاصله صفحات خازن 11 سانتی متری, ولتاژ ورودی 10 ولت, فرکانس ولتاژ ورودی 60 کیلوهرتز انجام شد. طبق نتایج حاصل شده حالت بارگذاری دینامیکی 400 نیوتنی دارای بیشترین ضریب دی الکتریک در بین همه حالت های بارگذاری با مقدار 2989/5 و به دنبال آن این حالت بارگذاری دارای کمترین مقادیر خواص فیزیولوژیکی در بین تمام حالت های بارگذاری با مقادیر آنتی اکسیدان 925/33 درصد, محتوای فنلی 523/14 و ویتامین C 5. 7 میلی گرم بر 100 گرم و سفتی 5333/5 گرم بود. نتایج آزمایش ها نشان دادند که با افزایش مقدار نیروی بارگذاری بر روی میوه گلابی, همه مقادیر خواص فیزیولوژیکی مورد نظر در تمام موارد بارگذاری کاهش یافته و در نهایت, مقدار ضریب دی الکتریک محصول افزایش می یابد. متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمودی، محمدجواد، و آزادبخت، محسن. (1400). تاثیر خواص فیزیولوژیکی گلابی بر مقدار ضریب دی الکتریک میوه. ماشین های کشاورزی، 11(1 (پیاپی 21) )، 71-81. SID. https://sid.ir/paper/367777/fa

    Vancouver: کپی

    محمودی محمدجواد، آزادبخت محسن. تاثیر خواص فیزیولوژیکی گلابی بر مقدار ضریب دی الکتریک میوه. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1400؛11(1 (پیاپی 21) ):71-81. Available from: https://sid.ir/paper/367777/fa

    IEEE: کپی

    محمدجواد محمودی، و محسن آزادبخت، “تاثیر خواص فیزیولوژیکی گلابی بر مقدار ضریب دی الکتریک میوه،” ماشین های کشاورزی، vol. 11، no. 1 (پیاپی 21) ، pp. 71–81، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367777/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button