مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

305
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

482
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنزیمی و انبار مانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 66

چکیده

 میوه گیلاس (Prunus avium)رقم تکدانه مشهد, مستعد آلودگی به عوامل قارچی بوده و از عمر انباری کوتاهی برخوردار است. در پژوهش حاضر, کارآیی نانواکسیدروی به عنوان پوشش خوراکی جهت افزایش عمر انباری گیلاس مورد بررسی قرار گرفت. میوه های گیلاس برداشت شده با نانواکسیدروی در غلظت های 0, 03/0, 06/0 و 09/0 درصد (w/v) مورد تیمار قرارگرفته و به سردخانه ای با دمای С ̊ 1 ± 2 و رطوبت نسبی 5 ± 90 درصد انتقال یافتند. شاخص هایی از قبیل pH, اسیدهای آلی, مواد جامد محلول, میزان پوسیدگی, میزان فنل کل, اسید آسکوربیک و میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین-آمونیالیاز در دو مرحله به فاصله هر پانزده روز یک بار با چهار تکرار مورد ارزیابی قرار گرفتند. تیمار میوه گیلاس با نانواکسیدروی باعث کاهش فساد میوه ها نسبت به میوه های شاهد شد, به طوری که کمترین میزان فساد میوه ها و بیشترین بازارپسندی در تیمار 09/0 درصد نانواکسیدروی در روز 15 پس از برداشت مشاهده شد. در روز سی ام پس از برداشت, میزان فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز در تیمار 09/0 درصد نانواکسیدروی به طور معنی داری بالاتر از سایر تیمارها بود. میزان فنل کل در میوه های تیمار شده نسبت به میوه های شاهد افزایش یافت. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که پوشش دهیمیوه گیلاس با نانواکسیدروی می تواند به عنوان روشی سالم و بدون مضرات جانبی, مدت انبار مانی میوه گیلاس را در سردخانه تا 30 روز افزایش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افرا، پریسا، و ناصری، لطفعلی. (1397). تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی, فعالیت آنزیمی و انبار مانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد. پژوهش های میوه کاری، 3(1 )، 57-66. SID. https://sid.ir/paper/368040/fa

    Vancouver: کپی

    افرا پریسا، ناصری لطفعلی. تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی, فعالیت آنزیمی و انبار مانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1397؛3(1 ):57-66. Available from: https://sid.ir/paper/368040/fa

    IEEE: کپی

    پریسا افرا، و لطفعلی ناصری، “تأثیر پوشش نانو ذرات اکسیدروی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی, فعالیت آنزیمی و انبار مانی میوه گیلاس (Prunus avium) رقم تکدانه مشهد،” پژوهش های میوه کاری، vol. 3، no. 1 ، pp. 57–66، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368040/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button