توت فرنگی از جمله میوه های حساس به آسیب های مکانیکی و فیزیولوژیکی بوده و دارای سرعت متابولیسم و تخریب سریع در طول مدت زمان نگهداری است. در پژوهش حاضر از کیتوزان 1 درصد حاوی غلظت های مختلف عصاره چای سبز (10، 20 و 30 درصد) برای پوشش دهی میوه های توت فرنگی رقم سلوا استفاده شد و میزان کاهش وزن، pH، اسیدیته، مواد جامد محلول، آنتوسیانین کل، شاخص مربوط به رنگ (L, a, b)، شمارش میکروبی (باکتری های کل، کپک ها و مخمرها) و ویژگی-های حسی طی زمان نگهداری به مدت 16 روز در دما ° C4 مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که در طول مدت زمان نگهداری، میزان کاهش وزن، pH، مواد جامد محلول، تعداد باکتری های کل، کپک ها و مخمرها افزایش و ویژگی های اسیدیته قابل تیتراسیون، آنتوسیانین کل و سفتی بافت کاهش پیدا کرد. توت فرنگی های پوشش داده شده با کیتوزان حاوی عصاره چای سبز دارای درصد کاهش وزن، pH، مواد جامد محلول کمتر و اسیدیته قابل تیتراسیون، آنتوسیانین کل بالاتر و بافت سفت تری نسبت به توت فرنگی بدون پوشش دهی (تیمار شاهد) بودند. از سوی دیگر نتایج نشان داد که پوشش دهی میوه های توت فرنگی رقم سلوا با کیتوزان حاوی عصاره چای سبز سبب بهبود شاخص های رنگ میوه و کاهش رشد میکروبی در طول مدت زمان نگهداری شد. افزایش غلظت عصاره چای سبز منجر به اثرات سینرژیستی با کیتوزان شد، بطوری که تیمار پوشش کیتوزان 1 درصد حاوی عصاره چای سبز 30 درصد دارای بهترین تأثیر در بهبود ویژگی های کیفی و افزایش زمان ماندگاری بود.