APA:
کپیحسینی، چنور، اصغری، محمدرضا، و خضری، مریم. (1397). بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد. پژوهش های میوه کاری، 3(2 )، 55-69. SID. https://sid.ir/paper/366212/fa
Vancouver:
کپیحسینی چنور، اصغری محمدرضا، خضری مریم. بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1397؛3(2 ):55-69. Available from: https://sid.ir/paper/366212/fa
IEEE:
کپیچنور حسینی، محمدرضا اصغری، و مریم خضری، “بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد،” پژوهش های میوه کاری، vol. 3، no. 2 ، pp. 55–69، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366212/fa