APA:
کپیصفی اقدم، مهسا، علی زاده، آیناز، و صوفی، میترا. (1400). بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 147-158. SID. https://sid.ir/paper/368949/fa
Vancouver:
کپیصفی اقدم مهسا، علی زاده آیناز، صوفی میترا. بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):147-158. Available from: https://sid.ir/paper/368949/fa
IEEE:
کپیمهسا صفی اقدم، آیناز علی زاده، و میترا صوفی، “بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی و عصاره پنیرک به عنوان نگهدارنده طبیعی بر خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی سس مایونز،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 147–158، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/368949/fa