APA:
کپیشهریاری، شهلا، و تقی خانی، علی. (1397). تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز. میکروب شناسی مواد غذایی، 5(3 )، 10-25. SID. https://sid.ir/paper/250693/fa
Vancouver:
کپیشهریاری شهلا، تقی خانی علی. تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1397؛5(3 ):10-25. Available from: https://sid.ir/paper/250693/fa
IEEE:
کپیشهلا شهریاری، و علی تقی خانی، “تاثیرنگهدارنده طبیعی مرزنجوش بر ویژگی های میکروبی, شیمیایی و زمان نگهداری سس مایونز،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 5، no. 3 ، pp. 10–25، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250693/fa