مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

513
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

484
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک

صفحات

 صفحه شروع 81 | صفحه پایان 92

چکیده

 آزمایشی به منظور بررسی اثر پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخم گذار انجام شد. در این آزمایش تعداد 288 قطعه مرغ تخم گذار سویه های لاین W36 در سن 76 هفتگی و بعد از تولک بر اساس درصد تولید و وزن بدن انتخاب و در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت فاکتوریل 3×3 با چهار تکرار و هشت مرغ در هر تکرار استفاده شد. فاکتورها شامل سه سطح پودر فلفل قرمز (0, 1 و2 درصد) و سه سطح پودر زنجبیل (0, 1 و2 درصد) بودند. نتایج این آزمایش نشان داد که سطح 2 درصد فلفل قرمز در مقایسه با سطح صفر درصد آن, تولید تخم مرغ (23/71 در مقابل 78/73 درصد), وزن توده تخم مرغ تولیدی (39/45 در مقابل 53/47 گرم) و میزان ایمنوگلوبین کل و M را به-طور معنی داری افزایش داد (05/0P<). همچنین سطح 2 درصد زنجبیل به طور معنی داری در مقایسه با سطح صفر درصد آن, تولید تخم مرغ ( 18/68 در مقابل 85/75 درصد), وزن توده تخم مرغ تولیدی (34/43 در مقابل 41/49 گرم) و میزان ایمنوگلوبین M را به طور معنی داری افزایش و ضریب تبدیل خوراک و هزینه خوراک برای تولید کیلوگرم تخم مرغ را کاهش داد (05/0P<). اثر متقابل فلفل و زنجبیل بر درصد تولید توده تخم مرغ و ضریب تبدیل خوراک معنی دار بود (05/0P<) به طوری که بهترین اثر زنجبیل بر درصد تولید در سطح یک درصد فلفل مشاهده شد و همچنین بهترین اثر فلفل قرمز در سطح 1 درصد زنجبیل مشاهده شد. به طور کلی نتایج نشان داد که استفاده از 2 درصد پودر فلفل قرمز یا زنجبیل در جیره تاثیر مثبتی بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی داشت, ولی در هنگام استفاده توام این دو افزودنی ( 2 درصد زنجبیل و یک درصد فلفل قرمز) عملکرد تولیدی بهتری مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ولی زاده، رامین، کیان فر، روح اله، میرقلنج، سیدعلی، و علیایی، مجید. (1397). اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک. تحقیقات تولیدات دامی، 7(1 )، 81-92. SID. https://sid.ir/paper/369056/fa

    Vancouver: کپی

    ولی زاده رامین، کیان فر روح اله، میرقلنج سیدعلی، علیایی مجید. اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(1 ):81-92. Available from: https://sid.ir/paper/369056/fa

    IEEE: کپی

    رامین ولی زاده، روح اله کیان فر، سیدعلی میرقلنج، و مجید علیایی، “اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 1 ، pp. 81–92، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369056/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button