APA:
کپیمیرمالک ثانی، حوریه سادات، و صمدی، نسرین. (1399). بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره مایی جوشیده و نجوشیده زردچوبه, فلفل قرمز و فلفل سیاه در شرایط مختلف. گیاهان دارویی، 19(74 )، 145-154. SID. https://sid.ir/paper/367030/fa
Vancouver:
کپیمیرمالک ثانی حوریه سادات، صمدی نسرین. بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره مایی جوشیده و نجوشیده زردچوبه, فلفل قرمز و فلفل سیاه در شرایط مختلف. گیاهان دارویی[Internet]. 1399؛19(74 ):145-154. Available from: https://sid.ir/paper/367030/fa
IEEE:
کپیحوریه سادات میرمالک ثانی، و نسرین صمدی، “بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره مایی جوشیده و نجوشیده زردچوبه, فلفل قرمز و فلفل سیاه در شرایط مختلف،” گیاهان دارویی، vol. 19، no. 74 ، pp. 145–154، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367030/fa