مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

658
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

586
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 30

چکیده

 آزمایش حاضر به منظور یافتن مقدار مناسب استفاده از بقایای لوبیا و یافتن جایگزین مناسب آنها در جیره بره های پرواری انجام شد. برای تعیین ارزش غذایی بقایای لوبیا, ترکیب شیمیایی آن اندازه گیری شد. سپس نه جیره آزمایشی تهیه شدند که در آن ها, مقادیر صفر, 25, 50, 75 و 100 درصد بقایای لوبیا جایگزین کاه گندم یا سیلاژ ذرت شد. از روش تولید گاز و هضم دو مرحله ای برای تعیین قابلیت هضم و تخمیر این جیره ها استفاده شد. غلظت پروتئین و چربی بقایای لوبیا, کاه گندم و سیلاژ ذرت مورد استفاده در آزمایش حاضر به ترتیب برابر با 9/6 و 6/3, 4/7 و 0/9, 8/1 و 0/3 درصد بود. جایگزینی 75 و 100 درصد بقایای لوبیا با کاه گندم و تمام سطوح جایگزینی آن با سیلاژ ذرت منجر به افزایش معنی دار تولید گاز شد. نرخ تولید گاز در جایگزینی 75 و 100 درصد بقایای لوبیا با سیلاژ ذرت نسبت به شاهد و جیره هایی که 25 و 50 درصد بقایای لوبیا با کاه گندم جایگزین شده بود, افزایش نشان داد. بازده تولید توده زنده میکروبی در جیره ای که در آن 100 درصد کاه گندم با بقایای لوبیا جایگزین شده بود, بیشترین مقدار بود (65 درصد) و با جیره شاهد (50/60 درصد) اختلاف معنی داری داشت. جایگزینی بقایای لوبیا تاثیری بر قابلیت هضم ماده خشک و الیاف نامحلول در شوینده خنثی نداشت. بنابراین, سطوح 75 و 100 درصد بقایای لوبیا جایگزین با کاه گندم و یا 25 و 50 درصد به صورت جایگزین با سیلاژ ذرت بهترین نتیجه را نشان دادند و می توان برای استفاده در جیره های پرواری توصیه کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عینی پور، پیمان، چاجی، مرتضی، و ساری، محسن. (1397). تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری. تحقیقات تولیدات دامی، 7(1 )، 23-30. SID. https://sid.ir/paper/369118/fa

    Vancouver: کپی

    عینی پور پیمان، چاجی مرتضی، ساری محسن. تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری. تحقیقات تولیدات دامی[Internet]. 1397؛7(1 ):23-30. Available from: https://sid.ir/paper/369118/fa

    IEEE: کپی

    پیمان عینی پور، مرتضی چاجی، و محسن ساری، “تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری،” تحقیقات تولیدات دامی، vol. 7، no. 1 ، pp. 23–30، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369118/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button