APA:
کپیامیرعباسی، سمیه، شریفی، اکرم، و مرتضوی، سیدعلی. (1397). اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره ای. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 51-59. SID. https://sid.ir/paper/369308/fa
Vancouver:
کپیامیرعباسی سمیه، شریفی اکرم، مرتضوی سیدعلی. اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره ای. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):51-59. Available from: https://sid.ir/paper/369308/fa
IEEE:
کپیسمیه امیرعباسی، اکرم شریفی، و سیدعلی مرتضوی، “اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره ای،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 51–59، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369308/fa