مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,205
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

754
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 66

چکیده

 در این تحقیق بهینه سازی فرآیند استخراج عصاره چای سبز با هدف بیشینه کردن بازده استخراج مواد جامد و کمینه نمودن کدورت نمونه توسط روش سطح پاسخ انجام گرفت. اثرات دو فاکتور دمای فرآیند استخراج در سه سطح دمایی 40, 70 و 100 درجه سانتی گراد و مدت زمان استخراج عصاره در سطوح 5, 62.5 و 120 دقیقه با کمک طرح مرکب مرکزی بر روی پارامترهای بازده استخراج مواد جامد و کدورت بررسی گردید. بررسی نتایج نشان داد شرایط بهینه برای استخراج عصاره چای سبز, دمای فرآیند استخراج 52.33 درجه سانتی گراد و مدت زمان استخراج عصاره 24.7 دقیقه تعیین گردید. در شرایط بهینه شاخص های بازده استخراج مواد جامد و کدورت به ترتیب 130.37 گرم در هر کیلوگرم و 84.62 درصد گزارش شد. نتایج ارزیابی حسی فرمولاسیون های مختلف نشان داد نوشیدنی فرموله شده با سوکرالوز (یعنی فرمولاسیون  (F3بالاترین امتیاز آماری را در بین سایر فرمولاسیون ها کسب نمود. بررسی خواص رئولوژیکی نوشیدنی فراسودمند چای سبز نشان داد که رابطه آرنیوس توانست با همبستگی بالایی ویسکوزیته و چگالی را به ترتیب با ضرایب تبیین 0.9975 و 0.9614 برازش نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مختاریان، محسن، توکلی پور، حمید، جعفری سواره، شادی، و امیری، مریم. (1393). تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(1)، 51-66. SID. https://sid.ir/paper/234121/fa

    Vancouver: کپی

    مختاریان محسن، توکلی پور حمید، جعفری سواره شادی، امیری مریم. تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(1):51-66. Available from: https://sid.ir/paper/234121/fa

    IEEE: کپی

    محسن مختاریان، حمید توکلی پور، شادی جعفری سواره، و مریم امیری، “تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 51–66، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234121/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا