APA:
کپیمختاریان، محسن، توکلی پور، حمید، جعفری سواره، شادی، و امیری، مریم. (1393). تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(1)، 51-66. SID. https://sid.ir/paper/234121/fa
Vancouver:
کپیمختاریان محسن، توکلی پور حمید، جعفری سواره شادی، امیری مریم. تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(1):51-66. Available from: https://sid.ir/paper/234121/fa
IEEE:
کپیمحسن مختاریان، حمید توکلی پور، شادی جعفری سواره، و مریم امیری، “تعیین پارامترهای بهینه در استخراج و فرمولاسیون نوشابه فراسودمند چای سبز و تعیین ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 51–66، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234121/fa