مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

623
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی، بافتی و حسی بیسکویت

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 67

چکیده

 زمینه مطالعاتی: جایگزین کردن ساکارز با شیرین کننده های مختلف می تواند منجر به کاهش کالری و در نتیجه کاهش انرژی دریافتی, کنترل وزن بدن و پیشگیری از بروز بیماری هایی چون چاقی, دیابت و فشار خون بالا شود. هدف: هدف از این پژوهش بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با قند الکلی اریتریتول می باشد. روش کار: نمونه شاهد بدون افزودن جایگزین شکر و نمونه های دیگر با جایگزینی میزان 25, 50 و 75% اریتریتول جایگزین شکر در فرمولاسیون بیسکویت شدند و سپس خصوصیات فیزیکی, خصوصیات شیمیایی و خصوصیات حسی آنها بررسی و به منظور آنالیز نمونه ها از طرح آماری پایه کاملاً تصادفی یک فاکتوری (CRD), استفاده گردید. همچنین جهت مقایسات میانگین از آزمون دانکن (Duncan) در سطوح آماری 5% بهره برده شد. نتایج: نتایج نشان داد جایگزینی با قند الکلی اریتریتول افزایش رطوبت را به همراه داشته است. میزان aw نمونه ها با جایگزینی اریتریتول در سطح 25% افزایش یافت اما در سطوح 50 و 75% کاهش یافت هرچند این روند کاهشی از لحاظ آماری اختلاف معنی داری با تیمار شاهد نشان نداد. دانسیته بیسکویت ها نیز با افزایش درصد اریتریتول کاهش یافت. همچنین جایگزینی ساکارز با ترکیب مذکور اثر معنی داری بر درصد خاکستر بیسکویت ها نشان نداد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خیبر، سمیرا، کاراژیان، حجت، و مهربان سنگ آتش، معصومه. (1398). تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(3 )، 53-67. SID. https://sid.ir/paper/369349/fa

    Vancouver: کپی

    خیبر سمیرا، کاراژیان حجت، مهربان سنگ آتش معصومه. تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(3 ):53-67. Available from: https://sid.ir/paper/369349/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا خیبر، حجت کاراژیان، و معصومه مهربان سنگ آتش، “تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 53–67، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369349/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button