APA:
کپیخیبر، سمیرا، کاراژیان، حجت، و مهربان سنگ آتش، معصومه. (1398). تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(3 )، 53-67. SID. https://sid.ir/paper/369349/fa
Vancouver:
کپیخیبر سمیرا، کاراژیان حجت، مهربان سنگ آتش معصومه. تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(3 ):53-67. Available from: https://sid.ir/paper/369349/fa
IEEE:
کپیسمیرا خیبر، حجت کاراژیان، و معصومه مهربان سنگ آتش، “تأثیر جایگزینی شکر با اریتریتول بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی بیسکویت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 3 ، pp. 53–67، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369349/fa