APA:
کپینوشاد، محمد، علیزاده بهبهانی، بهروز، و قاسمی، پریسا. (1399). تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی, ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتی اکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(3 (پیاپی 63) )، 15-23. SID. https://sid.ir/paper/369565/fa
Vancouver:
کپینوشاد محمد، علیزاده بهبهانی بهروز، قاسمی پریسا. تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی, ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتی اکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(3 (پیاپی 63) ):15-23. Available from: https://sid.ir/paper/369565/fa
IEEE:
کپیمحمد نوشاد، بهروز علیزاده بهبهانی، و پریسا قاسمی، “تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی, ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتی اکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 15–23، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369565/fa