APA:
کپیفرهادی، اصغر، پیغمبردوست، سیدهادی، و علیرضالو، کاظم. (1398). اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی های تکنولوژیکی و تغذیه ای نان حجیم بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 287-299. SID. https://sid.ir/paper/72294/fa
Vancouver:
کپیفرهادی اصغر، پیغمبردوست سیدهادی، علیرضالو کاظم. اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی های تکنولوژیکی و تغذیه ای نان حجیم بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):287-299. Available from: https://sid.ir/paper/72294/fa
IEEE:
کپیاصغر فرهادی، سیدهادی پیغمبردوست، و کاظم علیرضالو، “اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی های تکنولوژیکی و تغذیه ای نان حجیم بدون گلوتن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 287–299، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72294/fa