APA:
کپینوشاد، محمد، قاسمی، پریسا، و دهقانی، سمیرا. (1398). اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(90 )، 343-351. SID. https://sid.ir/paper/71750/fa
Vancouver:
کپینوشاد محمد، قاسمی پریسا، دهقانی سمیرا. اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(90 ):343-351. Available from: https://sid.ir/paper/71750/fa
IEEE:
کپیمحمد نوشاد، پریسا قاسمی، و سمیرا دهقانی، “اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 90 ، pp. 343–351، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71750/fa