APA:
کپیآبرومند، علی، و باعثی، فریده. (1398). تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 29(1 )، 113-123. SID. https://sid.ir/paper/370046/fa
Vancouver:
کپیآبرومند علی، باعثی فریده. تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(1 ):113-123. Available from: https://sid.ir/paper/370046/fa
IEEE:
کپیعلی آبرومند، و فریده باعثی، “تغییرات ارزش غذایی کرفس در طی مراحل آماده سازی و نگهداری بصورت منجمد،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 113–123، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370046/fa