APA:
کپیمختاریان، محسن، و شجاعی، آرزو. (1397). بهینه یابی فرآیند شفاف سازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(3 )، 47-58. SID. https://sid.ir/paper/121213/fa
Vancouver:
کپیمختاریان محسن، شجاعی آرزو. بهینه یابی فرآیند شفاف سازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(3 ):47-58. Available from: https://sid.ir/paper/121213/fa
IEEE:
کپیمحسن مختاریان، و آرزو شجاعی، “بهینه یابی فرآیند شفاف سازی آب کرفس به روش سطح پاسخ (RSM) و بررسی خصوصیات کیفی محصول تولیدی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 3 ، pp. 47–58، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121213/fa