APA:
کپیکرمی، حامد، نجات لرستانی، علی، و تحویلیان، رضا. (1400). تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سینتیک خشک شدن, مدلسازی ریاضی, کمیت و کیفیت اسانس آویشن. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(113 )، 135-146. SID. https://sid.ir/paper/370254/fa
Vancouver:
کپیکرمی حامد، نجات لرستانی علی، تحویلیان رضا. تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سینتیک خشک شدن, مدلسازی ریاضی, کمیت و کیفیت اسانس آویشن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(113 ):135-146. Available from: https://sid.ir/paper/370254/fa
IEEE:
کپیحامد کرمی، علی نجات لرستانی، و رضا تحویلیان، “تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر سینتیک خشک شدن, مدلسازی ریاضی, کمیت و کیفیت اسانس آویشن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 113 ، pp. 135–146، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370254/fa