Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

314
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

602
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برون تنی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 گیاه زوفا (Hyssopus officinalis L), متعلق به خانواده Lamiaceae است که به طور وسیعی در ایران رشد می کند. هدف از این پژوهش آزمایشگاهی, ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره گیاه زوفا به 4 روش دیسک دیفیوژن, چاهک آگار, حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی بر تعدادی از سویه های بیماری زا در شرایط آزمایشگاهی بود. نتایج نشان داد با افزایش غلظت عصاره زوفا قطر هاله عدم رشد افزایش یافت. بیشترین هاله بازدارندگی با قطر 70/19 میلی متر در غلظت 80 میلی گرم بر میلی لیتر برای باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس اوریوس مشاهده شد. در غلظت 80 میلی گرم بر میلی لیتر عصاره اتانولی زوفا کم ترین هاله عدم رشد با قطر 30/13 برای باکتری اشرشیا کلی مشاهده شد. نتایج نشان داد که حداقل غلظت مهارکنندگی عصاره گیاه زوفا برای باکتری های سودوموناس ایروژینوزا, اشرشیا کلی, استافیلوکوکوس اوریوس و لیستریا اینوکوا به ترتیب 64, 64, 8 و 16 میلی گرم بر میلی لیتر بود. نتایج حداقل غلظت کشندگی عصاره زوفا نیز به ترتیب 128, 128, 32 و 64 میلی گرم بر میلی لیتر بود. داده های به دست آمده در این مطالعه تایید می کنند که عصاره زوفا مانع از رشد تعدادی از میکروارگانیسم های بیماری زا در شرایط برون تنی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیزاده بهبهانی، بهروز، و نوشاد، محمد. (1400). بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برون تنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/370428/fa

    Vancouver: کپی

    علیزاده بهبهانی بهروز، نوشاد محمد. بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برون تنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/370428/fa

    IEEE: کپی

    بهروز علیزاده بهبهانی، و محمد نوشاد، “بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی عصاره زوفا بر تعدادی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی: مطالعه در شرایط برون تنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 1–9، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370428/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا