APA:
کپیعلیزاده بهبهانی، بهروز، و شهیدی، فخری. (1400). ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون تنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 37-44. SID. https://sid.ir/paper/370218/fa
Vancouver:
کپیعلیزاده بهبهانی بهروز، شهیدی فخری. ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون تنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):37-44. Available from: https://sid.ir/paper/370218/fa
IEEE:
کپیبهروز علیزاده بهبهانی، و فخری شهیدی، “ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون تنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 37–44، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370218/fa