APA:
کپیحاجی محمدی فریمانی، رضا، و بلوردی، محمد. (1400). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتری های غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(110 )، 165-176. SID. https://sid.ir/paper/370961/fa
Vancouver:
کپیحاجی محمدی فریمانی رضا، بلوردی محمد. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتری های غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(110 ):165-176. Available from: https://sid.ir/paper/370961/fa
IEEE:
کپیرضا حاجی محمدی فریمانی، و محمد بلوردی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتری های غالب چند نمونه سرکه خرمای سنتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 110 ، pp. 165–176، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/370961/fa