مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,418
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,074
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 34

چکیده

 مقدمه: چندین فاکتور ممکن است مرحله تخمیر الکلی در تولید سرکه را تحت تاثیر قرار دهد. افزودن ماده مغذی مکمل مناسب می تواند منجر به افزایش سرعت رشد مخمر, افزایش راندمان تولید و کوتاه شدن زمان این مرحله شود.مواد و روش ها: در این تحقیق ابتدا اثر pH در سه سطح 4, 4.5 و 5 بر سرعت تبدیل قند به الکل در آب سیب, در حضور مخمر ساکارومایسس سرویزیه مورد بررسی قرار گرفت. سپس اثر افزودن پودر هسته خرما در سه سطح 0, 1 و 2 درصد بررسی شد.یافته ها: نتایج نشان داد که بین pH های مختلف اختلاف معنی داری وجود دارد و در pH معادل 4.5 قند با سرعت بالاتری تبدیل به الکل می شود. پس از افزودن سطوح مختلف پودر خرما در سرعت رشد مخمر و در نتیجه تولید اتانل اختلاف معنی داری در تیمارهای ذکر شده مشاهده شد. سرعت تبدیل قند به الکل در 48 ساعت اول تخمیر الکلی در محیط های حاوی 0, 1 و 2 درصد پودر هسته خرما به ترتیب 16.6, 22 و 44 درصد بود.نتیجه گیری: پودر هسته خرما به عنوان یک ماده غذایی مکمل باعث افزایش رشد مخمر ساکارومایسس سرویزیه و تولید الکل توسط آن می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطای صالحی، اسماعیل، حدادخداپرست، محمدحسین، لامع، سیدحسن، حبیبی نجفی، محمدباقر، و فاطمی، سیدحسن. (1389). کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب. علوم غذایی و تغذیه، 7(3 (پیاپی 27))، 28-34. SID. https://sid.ir/paper/143428/fa

    Vancouver: کپی

    عطای صالحی اسماعیل، حدادخداپرست محمدحسین، لامع سیدحسن، حبیبی نجفی محمدباقر، فاطمی سیدحسن. کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1389؛7(3 (پیاپی 27)):28-34. Available from: https://sid.ir/paper/143428/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل عطای صالحی، محمدحسین حدادخداپرست، سیدحسن لامع، محمدباقر حبیبی نجفی، و سیدحسن فاطمی، “کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 28–34، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143428/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button