APA:
کپیحاجی محمدی تلک آبادی، بهاره، و احمدی دستگردی، آسیه. (1399). اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز. میکروب شناسی مواد غذایی، 7(1 )، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/371045/fa
Vancouver:
کپیحاجی محمدی تلک آبادی بهاره، احمدی دستگردی آسیه. اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1399؛7(1 ):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/371045/fa
IEEE:
کپیبهاره حاجی محمدی تلک آبادی، و آسیه احمدی دستگردی، “اثر افزودن اسانس گیاه آویشن شیرازی ( Zataria multifora boiss ) بر ویژگی های باکتریایی و قارچی سس مایونز،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 1–16، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371045/fa