مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

255
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

481
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید فیلم خوراکی بر پایه نشاسته-مونت موریلونیت حاوی عصاره چای سبز جهت بسته بندی روغن بذرکتان

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 84

چکیده

 بسته بندی فعال بر پایه نشاسته حاوی مواد افزودنی, به میزان قابل توجهی در نگهداری مواد غذایی به کار می رود. نانورس آلی مونت موریلونیت سبب استحکام فیلم های بر پایه نشاسته می شود و مواد افزودنی مانند آنتی اکسیدان ها سرعت فساد مواد غذایی را کاهش می دهد. فیلم بسته بندی بر پایه نشاسته با مقادیر مختلف مونت موریلونیت از 0 تا 8 % و مقادیر متفاوت عصاره چای سبز از 0 تا 5/2 % به روش کاستینگ تولید شد و ویژگی های فیزیکی فیلم ها شامل مقاومت به کشش, جذب رطوبت, نفوذپذیری به بخار آب و انحلال پذیری مورد بررسی قرار گرفت. سپس روغن بذر کتان در فیلم های تولید شده بسته بندی شد و خواص شیمیایی آن شامل اسیدیته و عدد پراکسید ارزیابی گردید و نقطه بهینه فیلم در نرم-افزار مینی تب 17 با روش سطح پاسخ مشخص شد. نتایج نشان داد مقادیر کم عصاره چای سبز و مونت موریلونیت سبب کاهش جذب رطوبت و انحلال پذیری فیلم ها شد و با افزایش مقدار مونت موریلونیت و عصاره چای سبز مقاومت به کشش نیز افزایش یافت. کمترین میزان نفوذپذیری به بخارآب در غلظت های میانی مونت موریلونیت و عصاره چای سبز دیده شد. افزایش مونت موریلونیت باعث کاهش عدد پراکسید و غلظت های میانی آن سبب کاهش اسیدیته شد. در آزمون ارزیابی حسی از ابتدای نگهداری تا انتهای آن در هیچ یک از نمونه ها تغییری از لحاظ رنگ, بو, طعم و پذیرش کلی گزارش نشد. نقطه بهینه فیلمی با 42/2 % مونت موریلونیت و 181/0 % عصاره چای سبز بود, که عمر نگهداری روغن را تا 7 روز افزایش داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طهماسبی، مهدیه، بیگ محمدی، فرانک، و رفیعی، فلورا. (1397). تولید فیلم خوراکی بر پایه نشاسته-مونت موریلونیت حاوی عصاره چای سبز جهت بسته بندی روغن بذرکتان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(2 )، 69-84. SID. https://sid.ir/paper/371134/fa

    Vancouver: کپی

    طهماسبی مهدیه، بیگ محمدی فرانک، رفیعی فلورا. تولید فیلم خوراکی بر پایه نشاسته-مونت موریلونیت حاوی عصاره چای سبز جهت بسته بندی روغن بذرکتان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(2 ):69-84. Available from: https://sid.ir/paper/371134/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه طهماسبی، فرانک بیگ محمدی، و فلورا رفیعی، “تولید فیلم خوراکی بر پایه نشاسته-مونت موریلونیت حاوی عصاره چای سبز جهت بسته بندی روغن بذرکتان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 2 ، pp. 69–84، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/371134/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button