APA:
کپیصداقتی، زهرا، ناظوری، فاطمه، و میردهقان، سیدحسین. (1399). بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه سیب زرد و قرمز (Golden delicious and Red delicious) لبنانی طی دوره انبارمانی. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، 43(1 )، 39-52. SID. https://sid.ir/paper/372101/fa
Vancouver:
کپیصداقتی زهرا، ناظوری فاطمه، میردهقان سیدحسین. بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه سیب زرد و قرمز (Golden delicious and Red delicious) لبنانی طی دوره انبارمانی. تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)[Internet]. 1399؛43(1 ):39-52. Available from: https://sid.ir/paper/372101/fa
IEEE:
کپیزهرا صداقتی، فاطمه ناظوری، و سیدحسین میردهقان، “بررسی اثر اسید سالیسیلیک بر ویژگی های کیفی میوه سیب زرد و قرمز (Golden delicious and Red delicious) لبنانی طی دوره انبارمانی،” تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی)، vol. 43، no. 1 ، pp. 39–52، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372101/fa