مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تأثیر اسید سالیسیلیک بر انبارمانی میوه ی سیب رقم های زرد و قرمز لبنانی (Red & Golden Delicious)

صفحات

 صفحه شروع 551 | صفحه پایان 562

چکیده

 تأثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک بر انبارمانی میوه های سیب رقم زرد و قرمز لبنانی موجود در باغ کنتوئیه ی رفسنجان در زمان برداشت, 45, 90, 135 و 180 روز پس از انبارمانی بررسی شد. تیمارها شامل بدون شست وشو, آب مقطر, اسید سالیسیلیک 1, 2 و 3 میلی مولار به مدت نیم و یک ساعت در سردخانه با دمای 1± 2 درجه ی سلسیوس بررسی شد. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه ی طرح کامل تصادفی اجرا شد. شاخص برداشت در هر دو رقم همزمان با 170روز پس از پایان دوره ی گلدهی بود. نتایج نشان داد, تیمار اسید سالیسیلیک نسبت به شاهد روند کاهش وزن, نشت یونی و پوسیدگی را کند کرده و باعث حفظ مواد جامد محلول, قابلیت پذیرش و فعالیت پاداکسندگی شد, اما تأثیری بر شاخص های درخشندگی, هیو, اسیدیته ی کل و pH میوه نداشت. در مدت انبارمانی درصد کاهش وزن, اسیدیته ی کل, pH و پوسیدگی سیب زرد بیشتر از رقم قرمز و همچنین قابلیت ماندگاری سیب های قرمز بیشتر از سیب زرد بود. افزایش سوختگی سطحی, بدطعمی و کاهش قابلیت پذیرش از نتایج کاربرد اسید سالیسیلیک 3 میلی مولار بود ولی اسید سالیسیلیک 2 میلی مولار در حفظ کیفیت و انبارمانی میوه مؤثرتر از دیگر تیمارها بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صداقتی، زهرا، ناظوری، فاطمه، و میردهقان، سیدحسین. (1397). ارزیابی تأثیر اسید سالیسیلیک بر انبارمانی میوه ی سیب رقم های زرد و قرمز لبنانی (Red & Golden Delicious). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 49(2 )، 551-562. SID. https://sid.ir/paper/148058/fa

    Vancouver: کپی

    صداقتی زهرا، ناظوری فاطمه، میردهقان سیدحسین. ارزیابی تأثیر اسید سالیسیلیک بر انبارمانی میوه ی سیب رقم های زرد و قرمز لبنانی (Red & Golden Delicious). مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1397؛49(2 ):551-562. Available from: https://sid.ir/paper/148058/fa

    IEEE: کپی

    زهرا صداقتی، فاطمه ناظوری، و سیدحسین میردهقان، “ارزیابی تأثیر اسید سالیسیلیک بر انبارمانی میوه ی سیب رقم های زرد و قرمز لبنانی (Red & Golden Delicious)،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 49، no. 2 ، pp. 551–562، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148058/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button