مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

329
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

428
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف محدودیت خوراکی در ابتدا و انتهای دوره پرورشی بر عملکرد اقتصادی و شاخص آسیت در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 80

چکیده

 زمینه مطالعاتی: بررسی محدودیت شدید خوراکی دراثر کمبود ویا شرایط نوسانات قیمتی نهاده های خوراکی که می تواند تاثیر منفی بر رشد و بازده اقتصادی گله گوشتی داشته باشد. هدف: این آزمایش به منظور بررسی اثر شدت محدودیت خوراکی در ابتدا و انتهای دوره پرورش جوجه های گوشتی بر عملکرد و شاخص آسیت انجام شده است. روش کار: تعداد 1000 قطعه جوجه یکروزه سویه راس مخلوط نر و ماده در قالب طرح کاملا تصادفی به 8 گروه آزمایشی با 5 تکرار تقسیم شدند. گروه های آزمایشی عبارت بودند از: 1) گروه شاهد با جیره آزاد و کامل, 2) گروه 8 ساعت محدودیت خوراک روزانه از 9 تا 24 روزگی, 3) گروه 16 ساعت محدودیت از 9 تا 21 روزگی, 4) گروه 24 ساعت محدودیت (بصورت یک روز درمیان) از 9 تا 18 روزگی و سایر گروه های آزمایشی: 5) گروه10درصد محدودیت, 6) گروه 20 درصد محدودیت, 7) گروه 30 درصد محدودیت و 8) گروه 40 درصد محدودیت (از 22 تا 35 روزگی). نتایج: بررسی های آماری نشان داد که گروه های دارای محدودیت خوراک 16 و 24 ساعت, در هفته سوم دارای مصرف خوراک و وزن بدن کمتر نسبت به گروه شاهد بوده اند (05/0>P) و مصرف خوراک و وزن بدن در گروههای 20, 30 و 40 درصد محدودیت در هفته چهارم نسبت به شاهد پایین تر بود (05/0>P), اما وزن این گروهها در هفته پنجم تفاوتی با گروه شاهد نداشت (05/0P)؛ در حالیکه گروه 24 ساعت شاخص بازده تولید بالاتری داشت, اما تفاوت معنی داری بین گروه های آزمایشی, در رشد و وزن بدن, ضریب تبدیل خوراکی و شاخص بازده اروپایی مشاهده نشد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، امیر، و نعمتی، ذبیح اله. (1397). تاثیر سطوح مختلف محدودیت خوراکی در ابتدا و انتهای دوره پرورشی بر عملکرد اقتصادی و شاخص آسیت در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 65-80. SID. https://sid.ir/paper/372211/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی امیر، نعمتی ذبیح اله. تاثیر سطوح مختلف محدودیت خوراکی در ابتدا و انتهای دوره پرورشی بر عملکرد اقتصادی و شاخص آسیت در جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):65-80. Available from: https://sid.ir/paper/372211/fa

    IEEE: کپی

    امیر کریمی، و ذبیح اله نعمتی، “تاثیر سطوح مختلف محدودیت خوراکی در ابتدا و انتهای دوره پرورشی بر عملکرد اقتصادی و شاخص آسیت در جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 65–80، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372211/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا