APA:
کپیرضوی، راضیه، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1399). مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی, ویتامین ها و میکروارگانیسم های شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 30(1 )، 167-182. SID. https://sid.ir/paper/372257/fa
Vancouver:
کپیرضوی راضیه، اسماعیل زاده کناری رضا. مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی, ویتامین ها و میکروارگانیسم های شیر. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1399؛30(1 ):167-182. Available from: https://sid.ir/paper/372257/fa
IEEE:
کپیراضیه رضوی، و رضا اسماعیل زاده کناری، “مقایسه اثر فرآیند اولتراسوند حرارتی و حرارت دهی متداول بر اکسیداسیون چربی, ویتامین ها و میکروارگانیسم های شیر،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 30، no. 1 ، pp. 167–182، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372257/fa