مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

647
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

546
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه های تولید گاز، جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله کاسنی

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 42

چکیده

 زمینه مطالعاتی: برای استفاده بهینه از فرآورده های فرعی کارخانجات صنایع تبدیلی باید فرآیندهایی روی این محصولات صورت پذیرد تا با سهولت بیشتری در تغذیه دام استفاده شوند. بسیاری از این فرآورده های فرعی مانند تفاله نعناع و تفاله کاسنی, به دلیل رطوبت بالا و کربوهیدرات غیرالیافی پایین خصوصیات مناسب سیلو شدن را ندارند, از این رو بهتر است در هنگام سیلو کردن آنها از مواد افزودنی مناسب استفاده نمود. هدف: در این پژوهش اثر سطوح مختلف دانه جو بر ترکیب شیمیایی و کینیتیک هضم سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله کاسنی در شرایط آزمایشگاهی مطالعه شد. روش کار: پس از خرد کردن تفاله تازه کاسنی و تفاله تازه نعناع, پودر جو در سطوح 10, 20, 30 درصد به تفاله کاسنی و در سطوح 10 و 20 درصد (وزن سیلاژ) به تفاله نعناع اضافه و به مدت 30 روز سیلو شد. ترکیب شیمیایی, فراسنجه های تولیدگاز, جمعیت پروتوزوآ, غلظت نیتروژن آمونیاکی, pH و ظرفیت بافری سیلاژها اندازه گیری شد. میزان انرژی قابل متابولیسم, کل اسیدهای چرب فرار و گوارش پذیری ماده آلی برآورد شد. کیفیت سیلاژها با استفاده از شاخص فلیگ مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج: با افزایش سطح جو میزان الیاف غیرقابل حل در شوینده اسیدی سیلاژهای تفاله کاسنی و سیلاژهای تفاله نعناع کاهش یافت و سیلاژ تفاله کاسنی حاوی 10 درصد جو بیشترین میزان الیاف غیرقابل حل در شوینده اسیدی داشت. سیلاژ تفاله نعناع حاوی 20 درصد جو بیشترین میزان سرعت تولید گاز, انرژی قابل متابولیسم, کل اسیدهای چرب فرار و گوارش پذیری ماده آلی را در مقایسه با سایر سیلاژها داشت (01/0P < ). غلظت نیتروژن آمونیاکی و جمعیت پروتوزوآ سیلاژهای آزمایشی باهم تفاوتی نداشتند. نتیجه گیری نهایی: این نتایج نشان داد که در بین سیلاژهای آزمایشی, سیلاژ تفاله نعناع حاوی 20 درصد جو ویژگی های یک سیلاژ مطلوب را دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیابانی، نسیم، فتاح نیا، فرشید، تاسلی، گلناز، بهرامی یکدانگی، مهدی، و میرزایی الموتی، حمیدرضا. (1398). اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه های تولید گاز, جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله کاسنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 29(2 )، 31-42. SID. https://sid.ir/paper/372318/fa

    Vancouver: کپی

    بیابانی نسیم، فتاح نیا فرشید، تاسلی گلناز، بهرامی یکدانگی مهدی، میرزایی الموتی حمیدرضا. اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه های تولید گاز, جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله کاسنی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1398؛29(2 ):31-42. Available from: https://sid.ir/paper/372318/fa

    IEEE: کپی

    نسیم بیابانی، فرشید فتاح نیا، گلناز تاسلی، مهدی بهرامی یکدانگی، و حمیدرضا میرزایی الموتی، “اثر افزودن سطوح مختلف جو بر فراسنجه های تولید گاز, جمعیت پروتوزوآ و کیفیت سیلاژ تفاله نعناع و سیلاژ تفاله کاسنی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 29، no. 2 ، pp. 31–42، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/372318/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button