APA:
کپیشفیع پور، نیلوفر، بشارتی، مقصود، عبدی قزلجه، عین اله، و نعمتی، ذبیح اله. (1397). اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال. محیط زیست جانوری، 10(3 )، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/206526/fa
Vancouver:
کپیشفیع پور نیلوفر، بشارتی مقصود، عبدی قزلجه عین اله، نعمتی ذبیح اله. اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال. محیط زیست جانوری[Internet]. 1397؛10(3 ):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/206526/fa
IEEE:
کپینیلوفر شفیع پور، مقصود بشارتی، عین اله عبدی قزلجه، و ذبیح اله نعمتی، “اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال،” محیط زیست جانوری، vol. 10، no. 3 ، pp. 65–72، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206526/fa