مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

523
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

584
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 72

چکیده

 هدف از این طرح بررسی اثرات افزودنی تجاری لالسیل (لاکتوباسیلوس بوچنری) بر روی خصوصیات شیمیایی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال بود. تیمارهای آزمایشی شامل 1: علوفه یونجه (تیمار شاهد), 2: علوفه یونجه به همراه افزودنی باکتریاییcfu 108×3 بر گرم, 3: علوفه یونجه به همراه تفاله پرتقال, 4: علوفه یونجه به همراه تفاله پرتقال و افزودنی باکتریاییcfu 108×3 بر گرم, 5: علوفه یونجه به همراه 5 درصد ملاس, 6: علوفه یونجه به همراه 5درصد ملاس و افزودنی باکتریایی cfu 108×3 بر گرم بودند. علوفه یونجه در مرحله گلدهی برداشت و پس از 24 ساعت پلاسیده شدن به همراه تفاله پرتقال با سطح ذکر شده لالسیل با نسبت وزنی 2100 گرم یونجه پلاسیده و760 گرم تفاله پرتقال به مدت 90 روز سیلو گردید. داده های به دست آمده در قالب طرح آماری کاملا تصادفی با 3 تکرار تجزیه و تحلیل گردید. افزودن تفاله پرتقال, ملاس و افزودنی باکتریایی سبب ایجاد تغییرات معنی داری در ماده خشک نسبت به تیمار شاهد گردید (0/05>pH. (p تمام نمونه ها کم تر از 4/55 بود اما pH تیمار شاهد در مقایسه با سایر تیمارها بالاتر بود (0/05>p). افزودن تفاله پرتقال, ملاس و مکمل باکتریایی به یونجه پلاسیده سبب افزایش معنی دار کل اسیدهای چرب فرار شد (0/05>p). افزودنی باکتریایی لالسیل به همراه تفاله پرتقال یا ملاس با در دسترس قرار دادن کربوهیدرات قابل تخمیر برای لاکتوباسیل ها و کاهش سریع pH و محدود نمودن رشد مخمرها و قارچ ها منجر به بهبود کیفیت سیلاژ حاصله می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شفیع پور، نیلوفر، بشارتی، مقصود، عبدی قزلجه، عین اله، و نعمتی، ذبیح اله. (1397). اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال. محیط زیست جانوری، 10(3 )، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/206526/fa

    Vancouver: کپی

    شفیع پور نیلوفر، بشارتی مقصود، عبدی قزلجه عین اله، نعمتی ذبیح اله. اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال. محیط زیست جانوری[Internet]. 1397؛10(3 ):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/206526/fa

    IEEE: کپی

    نیلوفر شفیع پور، مقصود بشارتی، عین اله عبدی قزلجه، و ذبیح اله نعمتی، “اثر افزودنی لاکتوباسیلوس بوچنری بر روی خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ یونجه مکمل شده با ملاس یا تفاله پرتقال،” محیط زیست جانوری، vol. 10، no. 3 ، pp. 65–72، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206526/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button