مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

364
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

490
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی حمری Barbus luteus(Heckel, 1843)در رودخانه کرخه

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 38

چکیده

 در این تحقیق تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت کبد و عضله ماهی حمری Barbus luteus در رودخانه کرخه موردبررسی قرار گرفت. بدین منظور 84 نمونه ماهی حمری وحشی, در طول ماه های میانی هر فصل سال صید شدند و ترکیب اسید چرب بافت کبد و ماهیچه به وسیله روش کروماتوگرافی گازی مورد ارزیابی قرار گرفتند. بالاترین میزان مجموع اسیدهای چرب اشباع بافت کبد و عضله به ترتیب در فصل پاییز و بهار به دست آمد. مجموع اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه بافت کبد و عضله به ترتیب در فصل تابستان, پاییز و پاییز و زمستان بالاترین مقدار را نشان دادند. کمترین میزان اسیدهای چرب امگا 3 در بافت کبد و عضله در فصل پاییز بوده است. بالاترین میزان نسبت اسیدهای چرب امگا 3 به امگا 6, اسید های چرب DHA و EPA بافت عضله در فصل بهار بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جواهری بابلی، مهران، اورجی، حسین، و قبادی، شایان. (1399). تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی حمری Barbus luteus(Heckel, 1843)در رودخانه کرخه. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، 14(2 )، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/374171/fa

    Vancouver: کپی

    جواهری بابلی مهران، اورجی حسین، قبادی شایان. تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی حمری Barbus luteus(Heckel, 1843)در رودخانه کرخه. توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)[Internet]. 1399؛14(2 ):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/374171/fa

    IEEE: کپی

    مهران جواهری بابلی، حسین اورجی، و شایان قبادی، “تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی حمری Barbus luteus(Heckel, 1843)در رودخانه کرخه،” توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)، vol. 14، no. 2 ، pp. 25–38، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374171/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button