APA:
کپیشیرازی، سمیه. (1399). طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال. پژوهشنامه حلال، 3(4 )، 14-29. SID. https://sid.ir/paper/374575/fa
Vancouver:
کپیشیرازی سمیه. طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1399؛3(4 ):14-29. Available from: https://sid.ir/paper/374575/fa
IEEE:
کپیسمیه شیرازی، “طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال،” پژوهشنامه حلال، vol. 3، no. 4 ، pp. 14–29، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374575/fa