مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

331
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 29

چکیده

 مقدمه: تقاضای جهانی محصولاتغذایی حلال در حال رشد است. کشورهای عربی ابتکار عمل خود را به عنوان مرکز جهانی مواد غذایی حلال بر عهده گرفته اند. مصرف کنندگان مواد غذایی حلال در حال حاضر بیشترین نگرانی را در مورد یکپارچگی وضعیت حلال و کنجکاوی در مورد تمام فعالیت های درگیر در طول زنجیره تأمین دارند و اینکه محصولات خریداری شده, در تمام مسیر تولید حلال واقعی باشد. مدیریت مواد غذایی حلال از دیدگاه سازمان محور به یک زنجیره تأمین تشبیه شده است. با وجودی که صداقت حلال به طور گسترده ای در نشریات صنعتی حلال وجود دارد, عوامل موثر بر یکپارچگی زنجیره تأمین مواد غذایی حلال و تحقیقات جامعی در مورد زنجیره تأمین و ایمنی غذایی حلال تا به امروز در نشریات ایرانی مورد بحث و بررسی قرار نگرفته است. روش ها: ما یک مدل مفهومی برای مطالعه ابعاد زنجیره تأمین مواد غذایی حلال و رابطه پیاده سازی زنجیره تأمین مواد غذایی حلال و عملکرد مدیریتی به منظور ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت و اطمینان از غذای حلال پیشنهاد می کنیم. در مجموع از اطلاعات سازمانی 240 کشور مختلف در این مطالعه استفاده شده است. بدین منظور از مدل سازی معادلات ساختاری(Structural Equation Modeling) استفاده شد. نتایج: پیاده سازی زنجیره تأمین مواد غذایی حلال می تواند بر ایمنی غذایی تأثیر بگذارد. به طور کلی این یافته ها نیاز به ارزیابی استراتژیک در ده بعد زنجیره تأمین مواد غذایی حلال را نشان می دهد. نتیجه گیری: شفافیت در میان زنجیره ی تأمین, خطر تولید محصولات غیر حلال را در کلیه ی مراحل تولید محصول کاهش می دهد, و این طرح می تواند به عنوان یک مدل مرجع توسط تولید کنندگان در صنعت مواد غذایی حلال استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیرازی، سمیه. (1399). طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال. پژوهشنامه حلال، 3(4 )، 14-29. SID. https://sid.ir/paper/374575/fa

    Vancouver: کپی

    شیرازی سمیه. طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال. پژوهشنامه حلال[Internet]. 1399؛3(4 ):14-29. Available from: https://sid.ir/paper/374575/fa

    IEEE: کپی

    سمیه شیرازی، “طراحی یک نظام مدیریت ارزیابی ایمنی و کنترل کیفیت با رویکرد غذای حلال،” پژوهشنامه حلال، vol. 3، no. 4 ، pp. 14–29، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374575/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button