APA:
کپیشاهی، بهریه، پیرمحمدی، رسول، و امینی، عبدالرحمان. (1397). اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه ای گوساله های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 31(120 )، 103-116. SID. https://sid.ir/paper/374786/fa
Vancouver:
کپیشاهی بهریه، پیرمحمدی رسول، امینی عبدالرحمان. اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه ای گوساله های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1397؛31(120 ):103-116. Available from: https://sid.ir/paper/374786/fa
IEEE:
کپیبهریه شاهی، رسول پیرمحمدی، و عبدالرحمان امینی، “اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه ای گوساله های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 31، no. 120 ، pp. 103–116، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374786/fa