مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

277
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

514
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر میوه کهور در جیره های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 191 | صفحه پایان 204

چکیده

 به منظور تعیین اثرات استفاده از سطوح مختلف میوه کهور در جیره های غذایی پلت و آردی, بر عملکرد, فراسنجه های بیوشیمیایی خون, پاسخ ایمنی و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی, آزمایشی بر پایه طرح کاملاً تصادفی انجام شد. در این آزمایش از تعداد 560 قطعه جوجه گوشتی سویه راس 308 (مخلوط دو جنس), با 7 تیمار, 4 تکرار (20 قطعه جوجه در هر تکرار), در سه دوره پرورشی استفاده گردید. تیمارهای آزمایشی شامل: جیره شاهد (آردی بدون میوه کهور), جیره های غذایی پلت شده و آردی حاوی سطوح 3, 6 و 9 درصد میوه کهور بودند. نتایج تحقیق نشان داد, استفاده از میوه کهور در جیره های پلت شده و آردی تفاوت معنی داری در وزن بدن, فراسنجه های بیوشیمیایی خون, پاسخ ایمنی, ظرفیت نگهداری آب و میزان تولید مالون دی آلدئید در زمان های متفاوت ذخیره سازی گوشت سینه جوجه های گوشتی نداشت. با توجه به زمان های متفاوت نگهداری گوشت سینه در فریزر, میزان pH در زمان 24 ساعت بعد از فریز کردن به صورت معنی داری تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفت (05/0p <). استفاده از جیره های پلت شده و آردی حاوی سطوح مختلف میوه کهور به لحاظ آماری سبب بروز تفاوت معنی داری در میزان تولید ازت آزاد گوشت سینه در زمان های صفر, 24 و 48 ساعت بعد از فریز شد (05/0p <). افزودن سطوح مختلف میوه کهور مخصوصاً به جیره های پلت جوجه های گوشتی, موجب بهبود عملکرد و کاهش سطح کلسترول گردید. همچنین استفاده از میوه کهور در جیره ها در زمان های متفاوت ذخیره سازی (24 و 48 ساعت), مانع افزایش اکسیداسیون و باعث کاهش ازت آزاد و پایداری اکسیداتیو گوشت سینه شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی کوتیانی، ابراهیم، فخرائی، جعفر، یعقوب فر، اکبر، و منصوری یاراحمدی، حسین. (1399). تأثیر میوه کهور در جیره های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(128 )، 191-204. SID. https://sid.ir/paper/374905/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی کوتیانی ابراهیم، فخرائی جعفر، یعقوب فر اکبر، منصوری یاراحمدی حسین. تأثیر میوه کهور در جیره های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(128 ):191-204. Available from: https://sid.ir/paper/374905/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم محمدی کوتیانی، جعفر فخرائی، اکبر یعقوب فر، و حسین منصوری یاراحمدی، “تأثیر میوه کهور در جیره های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 128 ، pp. 191–204، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374905/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button