APA:
کپیمحمدی کوتیانی، ابراهیم، فخرائی، جعفر، یعقوب فر، اکبر، و منصوری یاراحمدی، حسین. (1399). تأثیر میوه کهور در جیره های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 33(128 )، 191-204. SID. https://sid.ir/paper/374905/fa
Vancouver:
کپیمحمدی کوتیانی ابراهیم، فخرائی جعفر، یعقوب فر اکبر، منصوری یاراحمدی حسین. تأثیر میوه کهور در جیره های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1399؛33(128 ):191-204. Available from: https://sid.ir/paper/374905/fa
IEEE:
کپیابراهیم محمدی کوتیانی، جعفر فخرائی، اکبر یعقوب فر، و حسین منصوری یاراحمدی، “تأثیر میوه کهور در جیره های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 33، no. 128 ، pp. 191–204، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/374905/fa