APA:
کپیاعتمادی پور، رسول، رمضانیان، اصغر، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، و شمیلی، منصوره. (1398). تاثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های کیفی میوه گوآوا (.Psidium guajava L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 20(4 )، 477-494. SID. https://sid.ir/paper/375926/fa
Vancouver:
کپیاعتمادی پور رسول، رمضانیان اصغر، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، شمیلی منصوره. تاثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های کیفی میوه گوآوا (.Psidium guajava L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1398؛20(4 ):477-494. Available from: https://sid.ir/paper/375926/fa
IEEE:
کپیرسول اعتمادی پور، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، و منصوره شمیلی، “تاثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های کیفی میوه گوآوا (.Psidium guajava L)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 20، no. 4 ، pp. 477–494، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375926/fa