مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

379
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های کیفی میوه گوآوا (.Psidium guajava L)

صفحات

 صفحه شروع 477 | صفحه پایان 494

چکیده

 گواوا میوه ای گرمسیری با ارزش غذایی بالا اما بسیار فسادپذیر است. در این مطالعه میوه ها با اولئیک اسید 1 و 2% به تنهایی و در ترکیب با اسانس دارچین 1 و 2% تیمار و به مدت 28 روز در انبار (دمای 1± 10 درجه سلسیوس و رطوبت نسبی 90 تا 95%) نگهداری شدند و ویژگی های کمی و کیفی میوه ها مورد بررسی قرار گرفتند. نتیجه ها نشان داد که تیمارها سبب حفظ بیشتر ویژگی های کیفی میوه نسبت به تیمار شاهد گردیدند. تیمارهای اولئیک اسید 1% و اسانس دارچین 1% با جلوگیری از کاهش وزن و حفظ سفتی همراه با کاهش تغییر رنگ و کلروفیل تاثیر چشمگیر تری را نشان دادند. میوه های تیمار شده با اولئیک اسید 1% به همراه اسانس دارچین 1% بیشترین مقدار اسکوربیک اسید, فنول کل, فلاونوئید کل و فعالیت آنتی اکسیدانی و کمترین فعالیت آنزیم پلی فنول اکسیداز را در 28 روز نگهداری نشان دادند. بالاترین مقدار ماده های جامد محلول کل و شاخص طعم و کمترین مقدار اسید قابل تیتر در تیمار شاهد به دست آمد. این نتیجه ها نشان داد که تیمار اولئیک اسید به همراه اسانس دارچین می تواند یک روش مفید برای به تاخیر انداختن رسیدن و پیری, افزایش انبارمانی و حفظ کیفیت میوه گوآوا باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اعتمادی پور، رسول، رمضانیان، اصغر، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، و شمیلی، منصوره. (1398). تاثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های کیفی میوه گوآوا (.Psidium guajava L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران، 20(4 )، 477-494. SID. https://sid.ir/paper/375926/fa

    Vancouver: کپی

    اعتمادی پور رسول، رمضانیان اصغر، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، شمیلی منصوره. تاثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های کیفی میوه گوآوا (.Psidium guajava L). مجله علوم و فنون باغبانی ایران[Internet]. 1398؛20(4 ):477-494. Available from: https://sid.ir/paper/375926/fa

    IEEE: کپی

    رسول اعتمادی پور، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، و منصوره شمیلی، “تاثیر پوشش خوراکی اولئیک اسید حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های کیفی میوه گوآوا (.Psidium guajava L)،” مجله علوم و فنون باغبانی ایران، vol. 20، no. 4 ، pp. 477–494، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/375926/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button