APA:
کپیتقی زاده، مسعود، و اقبال، اسما. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش دهی میوه گوجه سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4 (پیاپی 58) )، 517-527. SID. https://sid.ir/paper/406171/fa
Vancouver:
کپیتقی زاده مسعود، اقبال اسما. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش دهی میوه گوجه سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(4 (پیاپی 58) ):517-527. Available from: https://sid.ir/paper/406171/fa
IEEE:
کپیمسعود تقی زاده، و اسما اقبال، “بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش دهی میوه گوجه سبز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 (پیاپی 58) ، pp. 517–527، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406171/fa