مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

408
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

491
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش دهی میوه گوجه سبز

صفحات

 صفحه شروع 517 | صفحه پایان 527

چکیده

 امروزه از فیلم های خوراکی متنوعی برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود. استفاده از این مواد زیست تخریب پذیر روشی نوین برای جایگزینی مواد پلیمری و افزایش ماندگاری مواد غذایی است. هدف اصلی این پژوهش تولید فیلم خوراکی بر پایه نشاسته و اسید اولئیک و بررسی ویژگی های آن (ضخامت, حلالیت, نفوذپذیری به بخار آب و مقاومت کششی) است. پس از این بررسی ها یکی از تیمارهای مناسب انتخاب و در سه غلظت برای پوشش گوجه سبز استفاده و موارد افت وزن, pH, رنگ و سفتی نمونه ها در طول 4 هفته بررسی شد. با افزایش میزان اسید اولئیک در فیلم های تولید شده میزان ضخامت افزایش ولی مقاومت کششی, حلالیت و نفوذپذیری فیلم ها به صورت معنی داری کاهش پیدا کرده است. نمونه حاوی 10% اسید اولئیک به عنوان بهترین فیلم از لحاظ حلالیت و نفوذپذیری به بخار آب برای پوشش دهی انتخاب شد. در پوشش تهیه شده برای میوه گوجه سبز, با افزایش میزان ماده جامد محلول, میزان افت وزن و افزایش pH در طول زمان با آهنگ کمتری اتفاق افتاده است و همچنین تغییرات رنگ نیز نسبت به نمونه شاهد در آنها کمتر می باشد. دو غلظت 10 و12% نیز نتایج مشابه را نشان می دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تقی زاده، مسعود، و اقبال، اسما. (1398). بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش دهی میوه گوجه سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(4 (پیاپی 58) )، 517-527. SID. https://sid.ir/paper/406171/fa

    Vancouver: کپی

    تقی زاده مسعود، اقبال اسما. بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش دهی میوه گوجه سبز. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(4 (پیاپی 58) ):517-527. Available from: https://sid.ir/paper/406171/fa

    IEEE: کپی

    مسعود تقی زاده، و اسما اقبال، “بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش دهی میوه گوجه سبز،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 4 (پیاپی 58) ، pp. 517–527، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/406171/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا