مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

280
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 679 | صفحه پایان 689

چکیده

 در این پژوهش اثر غلظت های مختلف متیل جاسمونات به صورت ترکیب قبل و پس از برداشت بر میزان فعالیت آنتی اکسیدان های پوست و آریل میوه انار رقم ملس ساوه در طی شرایط انبارداری 5 /0± 4 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 95-90 درصد به مدت 120 روز و در دو سال متوالی مورد ارزیابی قرار گرفت. تیمار 2/0 میلی مولار متیل جاسمونات از طریق افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان آسکوربات پراکسیداز (34 درصد), کاتالاز (41 درصد) و سوپراکسید دیسموتاز (26 درصد) سبب کاهش در میزان هیدروژن پراکسید (36 درصد) قسمت آریل و پوست میوه های انار شد که در نهایت منجر به افزایش سیالیت غشای سیتوپلاسمی گردید. همچنین قسمت های آریل و پوست میوه های انار تیمار شده با متیل جاسمونات 2 /0 میلی مولار به طور معنی داری میزان فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز کمتری (47 درصد) نسبت به میوه های شاهد نشان دادند. به طورکلی کاربرد متیل جاسمونات را می توان به عنوان یک روش سودمند جهت حفظ کیفیت تغذیه ای میوه های انار از طریق افزایش میزان فعالیت سیستم آنتی اکسیدانی, تلقی کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسگری سرچشمه، محمدعلی، بابالار، مصباح، پیرزاد، فرهاد، طلایی، علیرضا، و لسانی، حسین. (1399). تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 51(3 )، 679-689. SID. https://sid.ir/paper/376358/fa

    Vancouver: کپی

    عسگری سرچشمه محمدعلی، بابالار مصباح، پیرزاد فرهاد، طلایی علیرضا، لسانی حسین. تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1399؛51(3 ):679-689. Available from: https://sid.ir/paper/376358/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی عسگری سرچشمه، مصباح بابالار، فرهاد پیرزاد، علیرضا طلایی، و حسین لسانی، “تأثیر تیمار متیل جاسمونات بر فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارداری،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 51، no. 3 ، pp. 679–689، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376358/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button