APA:
کپیاصغری، رضا، داداشی، محمدرضا، رضوی، علیرضا، فیضی، حسین، و بختیاری، سعید. (1398). تأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (.Crocus sativus L). زراعت و فناوری زعفران، 7(2 )، 171-184. SID. https://sid.ir/paper/376606/fa
Vancouver:
کپیاصغری رضا، داداشی محمدرضا، رضوی علیرضا، فیضی حسین، بختیاری سعید. تأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (.Crocus sativus L). زراعت و فناوری زعفران[Internet]. 1398؛7(2 ):171-184. Available from: https://sid.ir/paper/376606/fa
IEEE:
کپیرضا اصغری، محمدرضا داداشی، علیرضا رضوی، حسین فیضی، و سعید بختیاری، “تأثیر کود گاوی بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک زعفران تحت تنش شوری (.Crocus sativus L)،” زراعت و فناوری زعفران، vol. 7، no. 2 ، pp. 171–184، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376606/fa