مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

279
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

483
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی هلو رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی

صفحات

 صفحه شروع 345 | صفحه پایان 354

چکیده

 به منظور بررسی اثر سالیسیلیک اسید و آهن بر خصوصیات کیفی میوه هلو رقم زعفرانی, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. سالیسیلیک اسید در چهار غلظت 0, 1, 2 و 4 میلی مولار و آهن سکوسترین در سه غلظت 0, 5 و 10 میلی گرم بر لیتر و در دو مرحله (40 و 80 روز پس از تمام گل) روی درختان هلو رقم زعفرانی محلول پاشی شدند. پس از برداشت میوه ها, شاخص هایی مانند مواد جامد محلول, اسید قابل عیارسنجی, pH, سفتی میوه, درصد کاهش وزن (نسبت به روز صفر), ظرفیت آنتی اکسیدانی, تولید اتیلن و نشت یونی در چهار دوره با فواصل زمانی 15 روزه (روزهای صفر, 20, 40 و 60) مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد اعمال تیمارها موجب جلوگیری از کاهش وزن, نشت یون ها و تولید اتیلن و همچنین باعث حفظ اسید قابل عیارسنجی, مواد جامد محلول و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها شد. از بین غلظت های مورد استفاده, میوه های تیمارشده با سالیسیلیک اسید (غلظت 4 میلی مولار) و آهن سکوسترین (غلظت 10 میلی گرم بر لیتر) موجب حفظ ظرفیت آنتی اکسیدانی و جلوگیری از تولید اتیلن, کاهش وزن و نشت یونی شدند. میوه های تیمارشده, در نهایت تا روز 40ام کیفیت خود را حفظ کرده و در روز 60ام هیچ کدام از میوه ها بازارپسندی نداشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسکری سرچشمه، محمدعلی، بابالار، مصباح، احمدی، احمد، شکری حیدری، حامد، و رنجبرمالی دره، طه. (1399). اثر محلول پاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی هلو رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 51(2 )، 345-354. SID. https://sid.ir/paper/376744/fa

    Vancouver: کپی

    عسکری سرچشمه محمدعلی، بابالار مصباح، احمدی احمد، شکری حیدری حامد، رنجبرمالی دره طه. اثر محلول پاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی هلو رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1399؛51(2 ):345-354. Available from: https://sid.ir/paper/376744/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی عسکری سرچشمه، مصباح بابالار، احمد احمدی، حامد شکری حیدری، و طه رنجبرمالی دره، “اثر محلول پاشی پیش از برداشت آهن سکوسترین و سالیسیلیک اسید بر برخی ویژگی های کیفی هلو رقم زعفرانی در طول دوره انبارمانی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 51، no. 2 ، pp. 345–354، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376744/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

  • ثبت نشده است.
  • مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button