APA:
کپییعقوبی فر، شبنم، ربیعی، ولی، رضوی، فرهنگ، جوادی، داود، و حسنی، اکبر. (1399). بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 151-165. SID. https://sid.ir/paper/377050/fa
Vancouver:
کپییعقوبی فر شبنم، ربیعی ولی، رضوی فرهنگ، جوادی داود، حسنی اکبر. بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):151-165. Available from: https://sid.ir/paper/377050/fa
IEEE:
کپیشبنم یعقوبی فر، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی، داود جوادی، و اکبر حسنی، “بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 151–165، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377050/fa