مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

382
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

622
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 165

چکیده

فندق به عنوان یکی از مهمترین میوه های خشکباری حاوی مجموعه با ارزشی از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است. کیفیت مغز فندق به شدت تحت تأثیر ترکیبات آن قرار دارد. ظرفیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات بیوشیمیایی مغز فندق بیشتر به رقم, شرایط اقلیمی و اثر متقابل شرایط آب و هوایی و ژنوتیپ بستگی دارد. مطالعه حاضر, به منظور بررسی خصوصیات کیفی از جمله میزان ویتامین ث, فعالیت آنتی اکسیدانی, فنل کل, فلاونوئید کل و عناصر معدنی در 11 رقم و ژنوتیپ شامل هفت رقم وارداتی به نام های روند دوپیمونت, نگرت, سگورب, سیوری, مورفینسکی, فرتیل دکوتارد, سوچی, و چهار ژنوتیپ بومی به نام های اشکور1, اشکور2, اشکور3 و اشکور4 در منطقه اشکورات رودسر در سال 1396 انجام شد. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد در کلیه صفات مورد مطالعه در بین ارقام و ژنوتیپ های فندق اختلاف معنی داری (P≤ 0. 01) وجود دارد که این امر نشان دهنده تنوع ژنتیکی بالا در بین ارقام و ژنوتیپ های مورد مطالعه است. تجزیه همبستگی صفات نشان دهنده وجود ارتباط مثبت و منفی معنی داری در برخی از صفات مهم بود. با توجه به دندروگرام حاصل از تجزیه خوشه ای به روش "وارد", در فاصله اقلیدسی 27, ارقام و ژنوتیپ های فندق در چهار خوشه اصلی دسته بندی شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوبی فر، شبنم، ربیعی، ولی، رضوی، فرهنگ، جوادی، داود، و حسنی، اکبر. (1399). بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 151-165. SID. https://sid.ir/paper/377050/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوبی فر شبنم، ربیعی ولی، رضوی فرهنگ، جوادی داود، حسنی اکبر. بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):151-165. Available from: https://sid.ir/paper/377050/fa

    IEEE: کپی

    شبنم یعقوبی فر، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی، داود جوادی، و اکبر حسنی، “بررسی ترکیبات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی 11 رقم و ژنوتیپ میوه فندق در منطقه اشکورات رودسر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 151–165، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377050/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button