مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

280
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات برخی ویژگی های کیفی میوه ی زردآلوی بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده

صفحات

 صفحه شروع 151 | صفحه پایان 168

چکیده

 یکی از دغدغه های مهم در فرآیندهای پس از برداشت, حفظ کیفیت میوه ها و افزایش دوره ی ماندگاری آنهاست. از روش های مهم به منظور افزایش دوره ی ماندگاری میوه ها, یکی استفاده از روش بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده است. در پژوهش حاضر, روند تغییرات برخی ویژگی های کیفی (رنگ, pH, TSS و سفتی بافت) میوه ی زردآلو با استفاده از روش بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در سه دمای نگهداری (دمای محیط, 4 و 8 درجه سلسیوس), سه ترکیب گازی مختلف(ترکیب اول CO2=8%, O2=4%, N2=88%, ترکیب دوم CO2=15%, O2=10%, N2=75%, ترکیب سوم CO2=15%, O2=10%, N2=75%) و دو ضخامت بسته های پلی اتیلن (30 و 50 میکرومتر) بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان داد که روند شیب تغییرات رنگ, TSS و pH در تمامی تیمارها صعودی و شیب تغییرات سفتی بافت نزولی است. بیشترین تغییرات کلی رنگ, TSS و pH و سفتی بافت نسبت به میوه ی تازه به ترتیب به میزان 26/72, (درصد بریکس) 7/6, 3/17 و (N/cm2) 18/04مربوط به تیمار دمای نگهداری محیط (22 درجه سلسیوس), ترکیب گازی CO2=10%, O2=15%, N2=75% و ضخامت بسته 30 میکرومتر بود. همچنین کمترین تغییرات کلی رنگ, TSS و pH و سفتی بافت به ترتیب به میزان 14/16, (درصد بریکس) 2/0, 1/11 و (N/cm2) 13/49 مربوط به تیمار دمای نگهداری 4 درجه سلسیوس, ترکیب گازی CO2=8%, O2=4%, N2=88%, و ضخامت بسته 50 میکرومتر بود. بهترین تیمار در دمای نگهداری 4 درجه سلسیوس, ترکیب گازی CO2=8%, O2=4%, N2=88% و ضخامت بسته 50 میکرومتر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    متولی، علی، شهبازی، ابراهیم، هاشمی، سیدجعفر، و طباطبایی کلور، رضا. (1399). تغییرات برخی ویژگی های کیفی میوه ی زردآلوی بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 21(74 )، 151-168. SID. https://sid.ir/paper/377299/fa

    Vancouver: کپی

    متولی علی، شهبازی ابراهیم، هاشمی سیدجعفر، طباطبایی کلور رضا. تغییرات برخی ویژگی های کیفی میوه ی زردآلوی بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده. تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1399؛21(74 ):151-168. Available from: https://sid.ir/paper/377299/fa

    IEEE: کپی

    علی متولی، ابراهیم شهبازی، سیدجعفر هاشمی، و رضا طباطبایی کلور، “تغییرات برخی ویژگی های کیفی میوه ی زردآلوی بسته بندی شده با اتمسفر اصلاح شده،” تحقیقات سامانه ها و مکانیزاسیون کشاورزی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 21، no. 74 ، pp. 151–168، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377299/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button