APA:
کپیملکی، گیسو، صداقت، ناصر، فرهودی، مهدی، و محبی، محبت. (1398). تأثیر پوشش کیتوزان و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 14(3 )، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/364665/fa
Vancouver:
کپیملکی گیسو، صداقت ناصر، فرهودی مهدی، محبی محبت. تأثیر پوشش کیتوزان و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛14(3 ):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/364665/fa
IEEE:
کپیگیسو ملکی، ناصر صداقت، مهدی فرهودی، و محبت محبی، “تأثیر پوشش کیتوزان و بسته بندی اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی خیار (رقم رویال) و مدلسازی ماندگاری آن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 3 ، pp. 51–62، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/364665/fa