APA:
کپیسهرابی، لیلا، فضل آرا، علی، و پومهدی بروجنی، مهدی. (1399). بررسی مقایسه ای آلودگی به کلی فرم و اشرشیا کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط های کروموژن مختلف و ارزیابی آن ها با روش مرجع. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 191-200. SID. https://sid.ir/paper/377806/fa
Vancouver:
کپیسهرابی لیلا، فضل آرا علی، پومهدی بروجنی مهدی. بررسی مقایسه ای آلودگی به کلی فرم و اشرشیا کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط های کروموژن مختلف و ارزیابی آن ها با روش مرجع. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):191-200. Available from: https://sid.ir/paper/377806/fa
IEEE:
کپیلیلا سهرابی، علی فضل آرا، و مهدی پومهدی بروجنی، “بررسی مقایسه ای آلودگی به کلی فرم و اشرشیا کلی در مواد غذایی با استفاده از محیط های کروموژن مختلف و ارزیابی آن ها با روش مرجع،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 191–200، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/377806/fa