مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

396
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

577
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 54

چکیده

ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی به طورگسترده به عنوان داروی ضد انگل و ضدقارچ در حوزه آبزی پروری مورد استفاده قرار می گیرد. درمان با ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی منجر به باقی ماندن متابولیت این ترکیب (ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی) در بافت آبزیان و تولید ترکیبات سرطانزا می گردد. هدف: هدف از انجام این مطالعه, بررسی وجود ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی در گوشت ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهیان پرورشی ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی در استان مازندران بود. نمونه های ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی با وزن تقریبی 5/0 و 1 کیلوگرم از 20 مزرعه پرورش ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی در استان مازندران (منطقه هراز و تنکابن) طی سال 1397 جمع آوری گردید. میزان ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی در نمونه ها با استفاده ازآزمون ELISA و کیت 96 خانه تولید شرکت Europroxima (هلند) اندازه گیری شد. در منطقه هراز کمترین و بیشترین میزان ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی 0001/0 میلی گرم در کیلوگرم مربوط به نمونه های 5/0 کیلوگرمی 22/0 میلی گرم در کیلوگرم مربوط به نمونه های 1 کیلوگرمی بود. در برخی از نمونه های 5/0 و 1 کیلوگرمی جمع آوری شده از تنکابن میزان ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی کمتر از حد جستجوی کیت بود و بیشترین مقدار آن برابر با 0047/0 میلی گرم در کیلوگرم در نمونه های 1 کیلوگرمی بود. مقایسه نتایج به دست آمده از کلیه نمونه های مورد مطالعه نشان داد که کمترین آلودگی به ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی مربوط به نمونه های 5/0 و 1 کیلوگرمی منطقه تنکابن بود و بالاترین میزان ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی در نمونه های 1 کیلوگرمی منطقه هراز مشاهده شد. پایین تر بودن و در محدوده مجاز قرار داشتن بیشتر نتایج این مطالعه نسبت به مطالعات پیشین نشان دهنده بهبود وضعیت بهداشتی آب ایستگاه های تکثیر و پرورش ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی, نظارت و کنترل موثر, استفاده از راهکارهای جایگزین و بی خطر جهت کاهش آلودگی قارچی و در نتیجه مصرف کمتر ایمنی مواد غذایی|قزل آلای رنگین کمان|لوکومالاشیت گرین|مالاشیت گرین|ماهی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهره، پولین، عزیزخانی، مریم، و مهدی زاده مود، سارا. (1399). بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/378149/fa

    Vancouver: کپی

    شهره پولین، عزیزخانی مریم، مهدی زاده مود سارا. بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/378149/fa

    IEEE: کپی

    پولین شهره، مریم عزیزخانی، و سارا مهدی زاده مود، “بررسی وجود لوکومالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در استان مازندران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 47–54، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378149/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button