APA:
کپیتوریان، فهیمه، و عزیزخانی، مریم. (1399). تاثیر کنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 75(2 )، 173-184. SID. https://sid.ir/paper/378764/fa
Vancouver:
کپیتوریان فهیمه، عزیزخانی مریم. تاثیر کنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1399؛75(2 ):173-184. Available from: https://sid.ir/paper/378764/fa
IEEE:
کپیفهیمه توریان، و مریم عزیزخانی، “تاثیر کنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 75، no. 2 ، pp. 173–184، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/378764/fa