APA:
کپیسیدآبادی، محمدمهدی، کاشانی نژاد، مهدی، صادقی ماهونک، علیرضا، و مقصودلو، یحیی. (1397). بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 10(2 )، 105-120. SID. https://sid.ir/paper/380596/fa
Vancouver:
کپیسیدآبادی محمدمهدی، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا، مقصودلو یحیی. بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1397؛10(2 ):105-120. Available from: https://sid.ir/paper/380596/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی سیدآبادی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، و یحیی مقصودلو، “بررسی تأثیر فرآیند غشایی اولترافیلتراسیون بر رئولوژی و شاخصه های رنگی آب نارنج،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 10، no. 2 ، pp. 105–120، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380596/fa