APA:
کپیجوینده، حسین، و یدملت، مریم. (1397). تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(1 )، 135-144. SID. https://sid.ir/paper/380920/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، یدملت مریم. تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(1 ):135-144. Available from: https://sid.ir/paper/380920/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، و مریم یدملت، “تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 1 ، pp. 135–144، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380920/fa