مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

497
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

123
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر

صفحات

 صفحه شروع 1025 | صفحه پایان 1031

چکیده

 محدودیت مصرف ضداکسیدان های مصنوعی در مواد غذایی موجب شده که تحقیقات وسیعی به منظور شناسایی و تولید انواع ضداکسیدان های طبیعی انجام گیرد. در این پژوهش تاثیر ضداکسیدانی آلفاتوکوفرول, خردل و رزماری بر روی نمونه های بیف برگر مورد بررسی قرار گرفت. 6 تیمار بیف برگر تهیه گردید که تیمارها به ترتیب نمونه شاهد فاقد هر نوع ضداکسیدانی, نمونه های شاهد با افزودن 1 و یا 2 درصد پودر خردل, شاهد که دارای 1 و یا 2 درصد پودر رزماری بوده و تیمار ششم نیز شاهد که دارای 500 قسمت در میلیون آلفاتوکوفرول بود. نمونه ها به مدت 4 ماه در دمای 18- درجه سانتیگراد نگهداری شدند. تفاوت میزان پیشرفت اکسیداسیون تیمارها طی مدت انبارداری در سطح احتمال 5 درصد معنی دار بود. به نحوی که نمونه شاهد دارای بالاترین اعداد اسیدتیوباربیتوریک و پراکسید (0.64, 1.42) و نمونه آلفا توکوفرول کمترین اعداد (0.44, 0.81) را داشته است. آلفا توکوفرول, رزماری و خردل به ترتیب قدرت ضد اکسیدانی بیشتری در جلوگیری از اکسیداسیون چربی نشان دادند. در ارزیابی حسی نمونه ها, تیمارهای شاهد و آلفاتوکوفرول به احتمال 95 درصد از بقیه مطلوب تر بوده و سایر تیمارها نامطلوب شناخته شدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی، الهام، دخانی، شهرام، و کبیر، غلامحسین. (1383). تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر. علوم کشاورزی ایران، 35(4)، 1025-1031. SID. https://sid.ir/paper/455420/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی الهام، دخانی شهرام، کبیر غلامحسین. تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(4):1025-1031. Available from: https://sid.ir/paper/455420/fa

    IEEE: کپی

    الهام خسروی، شهرام دخانی، و غلامحسین کبیر، “تاثیر ضداکسیدانهای طبیعی بر روی خواص فیزیک و شیمیایی بیف برگر،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 4، pp. 1025–1031، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/455420/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button